Quin susto quan em va caure el monyo

2014-03-21 19.03.54

Esta és la perruqueria de Walter i la qu em talla el cabell es diu Mar. Ací sempre m’ho arreglen tot. Duia un catèter al coll per la diàlisi i ells em rentaven els cabells perquè no se’m mullara. Després del transplantament em va caure el monyo. Em va caure per darrere i m’estiraven el cabell de davant per tapar els forats. Ara m’ha eixit rutllet, rutllet i semble una negreta. A mi m’agradaria ser xineta.

One thought on “Quin susto quan em va caure el monyo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s