Ja m’ho passe bé en el dentista

mar dentista

Els metges em donaren unes gotes de ferro que em posaren les dents negres. Els meus pares em dugueren al dentista per netejar-les. Quan em posaren aquell aparell en la boca em vaig posar a cridar com un conill. Tota la gent de la consulta preguntava què estava passant. Mon pare em deia: “Carme, para ja. Que això no és res que a mi també m’ho fan. Carme, no sigues menuda. Carme, les xiques fadrines no xillen com un conill”. Ma mare va dir que se n’anava a fumar-se una cigarreta o li agarraria “algo”. Vaig eixir d’allà tota suà i amb les dents negres.

Uns mesos més tard la meua cosina Laura -ara és dentista- em dugué a la clínica de la seua facultat. Marina és ara la meua dentista i viu al pis de la meua cosina Laura. És molt guapa i simpàtica. Cada tres mesos vaig i em miren les dents i me les netegen. A vegades s’enfada un poquet perquè no li faig cas.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s