Amparo, la meua florista

2014-04-22 18.22.33

Ma mare és mooolt de poble. Quan arriba Nadal porta torrons de Biar a tota la gent que m’ajuda. Quan arriba el 8 de Març, Amparo envia a les meues infermeres i les meues metgesses una flor de color morat. Elles després li diuen: “Per què t’has molestat?” -encara que jo sé que les fa molta il·lusió- i ma mare sempre diu: “Xiques! jo és que sóc molt de poble i als pobles som gent agraïda”. Jo sóc de València i m’agrada que Amparo em regale flors quan vaig a visitar-la.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s