T’agrada que et diguen tonta?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A mi gens. A vegades m’ho diuen i també, subnormal. En ma casa em diuen. “Carme, ni cas”. Un any va vindre un xiquet a la piscina que estava tot el rato dient-me: “Eres tonta” “Eres idiota” “Eres subnormal”. Jo ni volia anar a nadar i això que és una de les coses que més m’agrada. Mon pare va anar a parlar amb la mare del xiquet però res de res. Aquell continuava i ma mare deia: “Carinyet, preciosa, a eixos els falta a tots una bollida”.

Un dia el meu germà Quim i jo estàvem veient a l’Ipad un capítol de La niña repelente i ens va vindre al cap la solució. Vaig haver d’assajar-ho molt perquè a mi les coses em costa molt fer-les i dir-les. Estava allà nadant amb tots els companys i companyes, els monitors i el xiquet va tornar: “Saps que eres tonta, saps que eres subnormal?” i jo li vaig contestar: “I tu saps que ta mare és una puta!”.

És cert que em costa molt dir les coses però els insults m’ixen a la primera.

One thought on “T’agrada que et diguen tonta?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s