M’agrada llegir el diari

P1110180

Cada vesprada quan arribe a casa agafe el diari i em pose a llegir-lo. M’agrada comentar el que veig amb la meua família. La majoria de vegades no em fan massa cas però, jo continue insistint.

“Mira, Mariola, Nova York! veritat que tu i jo viurem a Nova York?”

“Pare, pare, Enric! eixa dona té tres fills i és metgessa”

“Quim, la Shakira i el Piqué”

“Mare, jo vull ser bomber”. “Mareeeee, mareeee que jo de major vull ser bomber”

I ma mare, finalment reacciona i em diu: “Carme, voldràs ser bombera que per això ets una xica”.  I jo: “No, no, jo vull ser bomber”. I ma mare: “Carme, bomber no pots ser”.

Ara que ja em fa cas li dic: “Mare” i ma mare: “Digues Carme”. I jo: “Puc anar a MasterChef Austràlia?”. I ella: “Que ara vols ser cuinera?”. I jo: “Sí”. I ma mare: “Doncs allà segur que triomfes. Tu a fer bona cosa de paelles, arrossos al forn, pebreres farcides…” “M’acompanyaràs?”- li dic-. “I tant” -em contesta- “Això faltava!” I després em quede pensant un poquet i: “Però jo els diré: A mi em diuen Carme sense ena. Carmeeee, però sense la ena. Mare! Els ho diré en anglés o en alemany?”. I ma mare es riu i m’abraça.

One thought on “M’agrada llegir el diari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s