Tinc tres ronyons (i 4)

IMG-20110706-00017

El 29 de juny de 2011 em van trasplantar el ronyó de ma mare. Vaig estar tres mesos en una habitació de la Fe en aïllament. Les meues ties i tios, la meua iaia Carmen i les meues cosines Àngela i Laura em cuidaven per torns durant el dia. A la nit sempre estava el meu pare. Era molt avorrit i em punxaven molt.

Quan millor m’ho passava era quan venia la meua cosina Àngela. A les dues ens agradava el mateix infermer. Es deia Andreu. Sempre volia sopar arròs bullit i m’ho consentien tot. Em volien molt encara que, jo volia marxar a ma casa i gitar-me al meu llit.

Trobava molt a faltar els meus germans i ma mare. Ma germana Mariola estava a Toronto i el meu germà Quim anava de casa en casa i no podia vindre a vore’m. Ma mare estava també maleta en l’hospital o en casa.

Ara ja ha passat tot i vaig cada dos mesos a la Fe. Em punxen una volta i em fa una miqueta de por. Sols un poquet.

Els metges em diuen que estic molt alta i fadrina.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s