Faig por

eurovision1

Estic a les festes de l’Alqueria de la Comtessa que és el poble de la meua iaia Ángeles. Este any no sé de què m’obligaran a disfressar-me però ja podeu vore que amb mi no tenen pietat. Ara, veig que la meua cosina Maria d’Ontinyent, tampoc està massa afavorida. A banda de disfressar-me també he d’anar a les processons. Quatre dies de processons en què he de portar un ciri i procurar no empastifar-me el vestit i les sabates de cera. En casa diuen no sé què de la coordinació. Tot molt cansat.

One thought on “Faig por

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s