Vull anar al Feslloch!

loli

 

Este cap de setmana jo volia anar al Feslloch. La meua mestra Anna -“Carme! Mira’m quan et parle!”-  ja em va posar un vídeo del festival i em va dir que aniria. També han anat les meues monitores dels Júniors de Godella i fins i tot la meua dentista. I els meus pares. Jo m’he quedat a la platja de Piles amb la meua iaia Ángeles i el meu germà Quim.

No m’he portat gens bé, la veritat. Tenia tanta ràbia! Divendres els vaig donar un bon susto a cosa feta i es van enfadar un muntó. La meua iaia m’ha fet fer-me el llit i netejar la pica del vàter amb vinagre i sabó. Quin pla!

L’any que ve aniré segur perquè ja quasi tindré 16 anys i ells que diguen el que vulguen. M’hauré de posar en la motxilla galetes de tostarica, aigua i bocates de pernilet. I m’hauré de canviar tots els dies la roba o ma mare s’enfadarà. Este estiu m’han dit que em portaran al Figatell Sound. Ja veus, igualet serà!

Vull anar al Feslloch perquè hi ha molts xics guapos i em coneix tot el món.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s