Felicitats Quim!

 

Carme1

El meu germà farà dimecres 14 anys. Fins al 9 del 9 tindrem els mateixos anys. Tot el món es pensa que ell és més major que jo. Quan va nàixer, les meues iaies deien: “Este xiquet és un miracle, una benedicció!”. Ma mare es passava el dia mirant-lo: “Ja vorem este que té” i el meu pare: “La natura és sàvia”. Quan va nàixer el meu germà ens van comprar un carro de bessons. Quan la gent ens veia i preguntava l’edat que teníem, crec que es posaven a contar o alguna cosa d’eixes, perquè de seguida feien carasses.

El meu germà Quim ho ha fet tot abans que jo: gatejar, caminar, menjar a soles, parlar, llegir, pintar… i posar els gomets un al costat de l’altre.

Este dimecres se’n va a Anglaterra i no el podré felicitar. A mi m’agradaria poder anar amb ell però els meus pares no em deixen.

M’han dit que si este hivern aprenc a vindre a casa tota sola des d’on em deixa l’autobús, a l’any que ve me’n podré anar amb ell.

Encara que ell se’n vaja a Anglaterra este estiu, jo sóc la major.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s