Batiste Ceba

IMG-20140724-WA0005

A mi em costa molt fer les coses. No sé si vos he dit que sóc hipotònica. Això vol dir, per exemple, que la meua llengua és com la vostra però a mi em pesa el doble, o una cosa aixina.

Els metges li van dir als meus pares que m’havien de parlar molt i que havia de fer molts exercicis amb la llengua. Jo quan era menuda vivia en una altra casa i els meus pares posaren espills per tots els llocs i així jo em mirava com feia carasses i treia la llengua. També em posaven la música a tota pastilla i es posaven a cantar amb mi. En ma casa deien: “Esta xiqueta és una cosa molt gran”. Jo, la veritat, no sabia molt bé per què deien això, i seguien: “És capaç de cantar tot el disc de la Gossa Sorda però incapaç de dir “ma” si té sed, o “pare” i “mare”.

A mi Batiste Ceba sempre m’ha agradat molt i la de les falleres que parlen castellà, també. M’agraden totes les cançons de la Gossa Sorda. Quan era menudeta vaig anar a vore‘ls a un concert a Dénia o no sé on i la meua germana Mariola em va dir: “Carme, eixe que canta és Batiste Ceba”. Ara que ja tinc 14 anys ja sé que el cantant de la Gossa es diu Josep Nadal i sempre que puc, vaig i l’abrace. Anit vaig estar amb ell al Figatell Sound i em vaig comprar una samarreta i una botelleta d’aigua.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s