El pare sí que és pesat

carmeta

A mi l’estiu m’agrada i no m’agrada. No m’agrada perquè no estan els meus germans i he d’anar acompanyant els meus pares per tots els llocs -o em deixen en ca la meua iaia Ángeles i em toca fer barret amb les seues amigues que són un poc beates-.

A vegades estic en un sopar o alguna cosa d’eixes i li pregunte a qui tinc al costat: “Com et diuen?”, “Quants anys tens?”, “T’agraden els calamars?”. Algunes voltes no me n’adone i li faig la mateixa pregunta tres o quatre vegades. Aleshores el meu pare em diu: “Carme, no sigues pesà! En una volta que ho preguntes sobra”. Que preguntar és ofendre?

A mi això de repetir una pregunta em passa de tant en tant però el meu pare va de poble en poble explicant sempre la mateixa història i ningú li diu res.

I jo, la veritat, diria que això que fa ell sí que és de ser molt pesat!

2 thoughts on “El pare sí que és pesat

  1. hahahaha!! Carme, acabo de topar amb el teu blog com per casualitat (tot i que tinc molts amics que diuen que les casualitats no existeixen, que tot passa per alguna cosa… Però no ens despistem que això ja és un altre tema!) i t’he de dir que ja n’he llegit varies entrades i m’encantes, segur que també ets un trasto, però què divertida, ets una crack!
    Un petonarro ^^

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s