Tinc a Pou a punt de rebentar

IMG-20140817-WA0001

A Pou i a mi ens agraden els dolços. A ell els pastissos i a mi les natilles de xocolata. El meu germà vol que li done verdures però Pou diu: “No, no”. Jo també ho dic però al final m’he de menjar un tros de meló. Totes les nits quan acabe de sopar em pregunten: “Carme, què vols de fruita” I jo: “Pot ser una natilla de xocolata?” i ells: “no”. I jo: “Mmmm, aleshores?, què puc menjar?, una natilla de xocolata?”. I ells: “no!, meló” o “bresquilla” o “cireres” o… Ara que tinc tres renyons puc menjar plàtans però unes falles em vaig posar molt malalteta i a la Fe em van dir que tenia sucre. Irene, la que va a la classe del meu cosí Joan també en té però ella du una cosa a la panxa que és com una punxa i una motxilla amb sucs. Jo faig bicicleta que és un rotllo i ma mare diu que és per les medecines. La veritat és que m’estime més la bici que la punxà que a mi ja em punxen prou.

La meua iaia Carmen també té un Pou en el mòbil. Li l’ha posat el meu germà perquè s’entretinga perquè té la cama un poc malalta i no pot quasi caminar però el seu està primet i és que la meua iaia diu que engreixar sols porta que problemes.

Sí, sí. Ja voldria jo tindre els problemes del meu Pou! Eixe es passa el dia menjant pastissos!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s