Ens haurem de fer l’ànim!

P1110683

Esta setmana amb la calor que fa i en tant bé que estic en la platja, he de tornar a l’escola. El meu germà diu: “Carme tu no et queixes que la meua classe és molt pitjor que quasi ni cabem”. Ara, fa dos anys estava morta de por. Havia de canviar d’escola i no volien que me n’anara amb els meus companys del Santa Teresa. Els meus pares sí però hi havia un senyor que no volia perquè deia que no li quedaven diners o no ho sé. Ma mare es passava el dia dient: “Enric, què farem?”. Jo sempre havia anat a l’escola amb els meus germans i ells em cuidaven si algú em deia alguna cosa.

Els meus pares van anar a vore l’escola on volia eixe senyor que jo anara. Ma tia Marian també va anar. I la meua amiga Alba.

Enric al senyor: “Escolte, entendrà que el millor per a la xiqueta és seguir amb els seus companys. Mai ha tingut problemas i gràcies a l’escola ha avançat molt. Sols necessita un mestre de suport com ha tingut fins ara. Una escola específica no és la solució”.

Ma mare al senyor: “La xiqueta no està per anar a una escola específica. Això seria fer un pas enrere molt gran…”. Desprès en casa treia foc pels queixals i deia: “Quina manta de lladres i inútils! Quanta paciència!”

Jo no volia ni pensar on acabaria i em va pujar la tensió.

El meu pare em va dir després que jo no aniria a eixa escola perquè allà no estaria contenta.

I me’n vaig anar a l‘Escola Gavina a fer l’ESO i dimecres començaré tercer. Quanta sort que tinc!

 

 

One thought on “Ens haurem de fer l’ànim!

  1. Quanta sort has tingut Carme! Fes-te l’ànim que alguns ja ens l’hem fet i no passa res. Ben al contrari. Es pot gaudir molt a l’escola, que tu ja ho saps pilla! Una gran abraçada i bon curs!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s