Mariola

carmeplatja

Este dimarts faré 15 anys i la meua germana Mariola sempre em diu que tenia moltes ganes de què jo arribara a casa. Volia que jugàrem amb les Barbies i el Baby Born i que les canviàrem els vestits i les férem el dinaret. També volia que ens disfressàrem de princeses amb els vestits que ens feia la nostra iaia Carmen. Jo, en canvi, ni reaccionava. Estava un poc empanà. No era capaç de riure’m però tampoc de plorar. També estava molt cansada. Em duien a nadar, anava a la fissio, em movien els ditets, les mans, els peus… Em posaven jocs. Deien que estaven estimulant-me però això era tortura. La meua iaia Carme sempre diu: “Quines coses!, no li agradaven les nines!” I la meua germana Mariola: “Carme és la més lista de tots”.

La meua germana em vol molt. Ara ja em ric i plore i la meua germana em duu a comprar-me la roba perquè ma mare es pensa que encara tinc 8 anys. La meua germana també em fa uns pentinats molt xulos amb la planxa del monyo i em porta d’ací cap allà amb els seus amics i els diumenges a la vesprada anem als Cines d’Or que són molt barats i veiem dues pel·lícules i podem dur la motxilla plena de roses, batuts, aigua i risquetos. El meu germà Quim -si no ha quedat amb els de la seua classe- també ve. I els meus cosins Andreu i Joan.

La meua germana Mariola diu que sóc la millor germana del món i que no em canviaria per cap altra mai de la vida i que quan siga major me n’he d’anar a viure amb ella a Nova York o a Singapur o un lloc d’eixos i que amb els meus pares no em quedaré, ni pensar-ho!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s