I què?

1474069_10202147017271048_300371387_o

De nou estic castigada. Sense Ipad. Però, la culpa és de ma mare i de la Catalá Ma mare es pensa que sóc tonta o què? Ma mare em va donar el diari: “Carme!, mira a vore si saps qui són eixos?” I tant. La meua escola de quan era menuda. Jo li vaig dir al meu germà: “Quim!, mira quins morruts!, els del Santa Teresa van a escola amb biquini i xancletes” I ell: “No te’n recordes de la calor que passàvem en eixa escola? I de quan no teníem ni pati? Ara és molt pitjor”. Ma mare em va dir: “Carme tu has d’anar precís a l’escola però Quim no pot anar perquè fa molta calor”. Jo dimarts ja em vaig enfadar perquè no em van fer ni un pasteló. Li ho vaig dir a la meua iaia Carmen quan va telefonar per felicitar-me: “Iaia, ni pasteló. La puta crisi” I la meua iaia: “Carme!, eixa llengua! Que ja tens 15 anys i les xiques fadrines no diuen paraulotes”. I què? Em van dir que celebraríem el meu aniversari el cap de setmana però això és trampa.  Dimecres quan vaig tornar de l’escola no estaven ni ma mare ni el meu germà. I ja ho vaig tindre clar. Se n’havien anat a Barcelona i m’havien deixat en casa amb Enric i la meua germana Mariola. Tot això de la calor era mentida. No volien dur-me darrere. Vaig agafar tanta ràbia que vaig estar a punt de trencar-me les ulleres i quan vaig vore a la Català en la tele, no em vaig poder resistir: “Faaatxa! fatxa! del PP!  Uuuuu!”. I mon pare em va castigar una setmana sense Ipad. I què?, per molt que em castiguen cada vegada que la veja ens els diaris, ho tornaré a dir. Per la seua culpa i per ma mare -que em volia enganyar-, ara estic castigada sense Ipad. I què?

One thought on “I què?

  1. Quin plaer compartir la foto de hui amb la protagonista!! 🙂
    Per a mi fou un regal coincidir amb tú, Carme! Moltes gràcies! Moltes gràcies Tona!!
    Un forta abraçada a tots, especialment per a Quim, que m’oblide d’ell!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s