Vull un mòbil

adelaimaite

Tots els meus cosins tenen mòbil. Fins i tot Joan, Ferran i Maria que són més menuts que jo. I el bobo de Quim. Jo li dic a Enric: “I el meu mòbil? Jo vull un mòbil”. I el meu pare: “I tu per a què vols un mòbil”. I jo: “Mmm…, per telefonar a les iaies? I Enric: “Això ja ho fas amb el de la mare o el meu” I jo: “Mmmmm…, per a vore les fotos?” I ell: “Per a això ja tens l’Ipad”. I jo; “Mmmmm…, per a saludar a Mariola? I ell: “La saludes quan està en casa”. I ja no sé què més dir però: “Mmmmm…, perquè els de l’autobús de l’escola tenen mòbil?”

L’any passat vaig escriure la carta als reis i els en vaig demanar un. El meu germà em va dir: “Carmeee!, que els reis són els pares! A vore quan et fas major!”. I els reis em van dur unes sabates que diu ma mare que em feien molta falta i un abric que m’havia provat uns dies abans en una botiga de Villena.

Jo quan era menuda em despertava a la nit i li agafava el mòbil a ma mare i em posava a telefonar a la gent. Cada vegada telefonava a un número. Hi havia gent que coneixia i gent que no. Ma mare deia: “Este mòbil va fatal. Doncs no m’ha dit Ricard que li he telefonat a les 3 del matí?” A la que més m’agradava telefonar era a Adela perquè era el primer nom que em trobava. Un dia Adela li va dir a ma mare: “Mira a vore que fas però quasi totes les nits a les quatre o a les cinc del matí em telefones i em fas bons sustos”. I ma mare em va arreplegar quan vaig arribar del col·legi i em va dir: “Bandida! Com em tornes a tocar el mòbil aprepara’t. Després vas a adormint-te per l’escola. I tant! Si et passes la nit fent empastraes”.

Crec que és per això perquè no tinc mòbil però jo és que ara ja dorm tota la nit.

One thought on “Vull un mòbil

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s