Mira si he corregut terres…

IMG-20140724-WA0009

Botifarra és molt simpàtic i les güeles es pixen quan l’escolten

Ara em diuen: “Carme, t’estàs fent famosa!” Quina tonteria. Jo crec que sempre he sigut famosa perquè per on vaig la gent em para i em besa i em pregunta com em va la vida: “Carme!, com estàs? I l’estiu?, nades molt? I lo fadrina i lo guapa que estàs? Mira que eres carinyosa! Què simpàtica que eres!” En fi coses d’eixes de güeles, no sé si m’enteneu. Ara com que sóc tan major em pregunten: “Carme, ja tens nóvio? i jo dic: “O nóvia! O nóvios i nóvies!” A vegades també hi ha persones que em diuen que sóc molt guapa i prou. S’obliden de seguida de mi i comencen un interrogatori a ma mare o mon pare: “Xica, qui anava dir-ho! Està més bé que em pensava” “I parla bé! I mira, camina com si res” “I la dueu a l’escola?” “I els germans, pobrets, com ho duen?” I jo allà davant com si fóra tonta o alguna cosa…

Jo és que crec que la gent no és normal.

Ara vos deixe unes fotos d’este estiu amb amigues i amics que també són guapos i simpàtics com jo i que quan em veuen es posen quasi tan contents com jo i per això me’ls estime a montó.

 

20140531_195755

Amb Clara Andrés que és d’Oliva

IMG-20140808-WA0017

A Xaló amb uns amics que canten un montó

IMG-20140907-WA0001

A Villena amb Julio i Desi que són alguna cosa del Cesck Freixas que s’ha fet del Pinós

IMG-20140825-WA0004

De manifestació per la Platja de l’Ahuir

IMG-20140810-WA0020

Amb Diana i Palau els d’Orxata a Benidoleig

IMG-20140724-WA0008

A Almussafes de concert

IMG-20140723-WA0001

A Pedreguer de sopar

IMG-20140815-WA0003

Amb Albert d’Obrint Pas que ara toca en Aspencat i és molt guapo al Ràfol

raquel

Amb Mini, María José, Dèlia i Raquel que són modernes totals

llorenç

Amb Llorenç el contacontes

foto(16)

La Paula és mooolt simpàtica

foto(15)

Robert i Marc són cosins

foto(14)

Miquel Gironés sempre està de festa

foto(13)

El cantant d’Aspencat

foto(12)

L’alcalde de Xaló és molt amic

foto(11)

Vicent Franch xarra molt i sap molt

foto(9)

Palau és molt de la broma

 

2 thoughts on “Mira si he corregut terres…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s