Processons

2013-10-09 13.37.20

Amb els amics Quique, Raquel, Pepe i Lola

Esta setmana a l’escola he treballat la manera de comprar-me un got en el concert que fan un dia d’estos a Godella o no sé on. En ma casa no paren de dir-me que he d’aprendre a comprar i saber el que costa tot. Uf!, un lio. El cas és que després de tanta faena ara resulta que me n’he d’anar a Biar amb ma mare, que no sé quina mandanga fan, però sembla que jo he d’anar precís per vendre tiquets o alguna cosa. Em sap greu per la meua mestra que s’ha esforçat molt i per ma mare. Si em posen a vendre tiquets, no en vendran cap perquè jo el que faré serà abraçar i besar a tot el món i xarrar bona cosa.

També sé que esta setmana hi ha una manifestació i m’encanta. Anem sempre ma mare, els meus germans i jo. També van molts policies amb la porra. Un any va vindre la meua iaia Carmen tota mudà com si se n’anara a un casament. El meu germà Quim li va dir que era una manifestació que es deia processó i per això, crec, va anar a la perruqueria. En eixa manifestació hi ha sempre uns que van amb unes banderoles que la meua germana diu que són de nazis. També va Rita. Un any van començar a tirar-nos les tanques que hi havia pel carrer i a Ximo, un que és amic meu, li tiraren ous. La meua iaia els deia: “Maleducats, maleducats”. I a ma mare: “Si semblen salvatges! Les seues famílies, pobres! Quin disgust de tindre uns fills tan maleducats!”. Eixe any, els meus germans em van agafar de les mans perquè poguera córrer millor i encara que després deien que jo feia cara de por por, ja vos dic que ho vaig trobar molt divertit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s