Sóc un poc beata?

foto(17)

Els monitors i monitores dels Júniors de Godella

La meua iaia Ángeles és beata que vol dir que vas a missa amb les altres iaies del poble i et toca netejar l’església. A vegades em deixen amb ella i les seues amigues i jo els ho dic: “Sou unes beates!” i elles riuen: “Ángeles!, esta néta teua, té unes ocurrències!”. La meua iaia un dia em va dir: “Carme tu també eres un poc beata que els dissabtes vas a missa amb els Júniors”. Sí dona!, serà el mateix.

Els meus pares em van dir un dia que els caps de setmana jo havia de tindre amigues i amics i no haver de quedar-me a casa, aguantant-los. Clar, si no tinc mòbil, com volen que els meus amics de l’escola queden amb mi? I ma mare em va apuntar als Júniors de Godella. En ma casa van dir: “Als Júniooors? I anirà a missa i tot?”. I ma mare: “No cal que vaja a missa si no vol”. I jo vaig dir: “Sí, sí, jo vull anar a missa”. I ells: “A vore si tenim una Teresa Forcades en casa i no ho sabíem”.

Jo ahir vaig començar el curs dels Júniors i em vaig trobar amb totes les meues monitores i els altres júniors i estava molt nerviosa perquè ara, després de dos anys, ja tinc la panyoleta que jo la volia precís però no te la compres, te l’has de guanyar i ara ja la moc quan cantem les cançons.

A mi m’encanta anar als Júniors perquè són tots molt simpàtics i cantem cançons i ens agafem les mans i fem jocs i excursions encara que no puc anar als campaments per les medecines. A més, les meues monitores no són güeles i són molt guapes. Jo me les trobe als concerts i tot, i la meua iaia i les seues amigues sols les he vistes anar a vore l’orquestra del poble quan fan festes i eixos canten unes cançons que a mi no m’agraden gens.

I si jo sóc un poc beata, què passa? El meu germà Quim crec que és un poc més que jo perquè un any, per Sant Antoni, va anar a una missa, es va posar en la cua  i va prendre la comunió i jo, això, encara no ho he fet.

 

 

2 thoughts on “Sóc un poc beata?

  1. Carme tia, eras la millor!!! i estem molt contents quant vens en nosaltres per que ja eres part de aquesta familia tan que mola mogolló! Ara vuic aprofitar per donar-te les gracies per cada abraç que ens dones per cada sonriure que ens dediques i per totes aquelles coses que ens dediques, totes aquelles coses que et fan tan gran!!
    T’estimem molt perla!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s