He estat un poc malalta

20141022_132329Esta setmana me l’he passada en la Fe. A mi no m’importa anar. Allà em volen tots molt. Jo quan em veig cara l’edifici eixe tan enorme m’agafa sempre molt de susto i el meu pare, sense que jo li pregunte, em diu: “Carme, al quiròfan no, Carinyo!” i jo ja em quede més tranquil·la. És que jo prenc unes medecines que no sé què fan però crec que m’obliguen a agafar totes les malalties o una cosa d’eixes. Els altres xiquets es queden en casa o van al metge normal però jo si tinc calentura vaig a la Fe.

Dilluns em trobava molt malalteta i damunt em van punxar dues vegades que diuen “no és res, no és res, com un mosquitet, sí i què?”. Jo allà tinc un montó d’amigues que són infermeres o metgesses que a vegades no porten el cartell però jo em sé el nom de totes i vénen de seguida a vore’m i em pregunten què faig i tinc l’ipad a tota hora i veig la Ruleta de la Suerte. Si no vos creieu el que dic, proveu-ho. Un dia vos poseu molt malalts i aneu a la Fe i voreu com la gent és molt simpàtica i et porten el menjar i passa Paqui -que la conec des que era molt menudeta- i et neteja l’habitació i et diu coses boniques. També hi ha una escola i pallassos. I pots tindre la tele tot el dia posada. Però crec que això val diners perquè quan s’apaga ma mare sempre diu: “Estos lladres. Quatre euros més”. El que no m’agrada és el gotero eixe perquè els meus pares no volen que menege la mà i per anar al vàter és un rotllo.

Esta volta tampoc no m’ha agradat una cosa i és que no m’han dut arròs blanc de menjar. Jo m’he passat mesos menjant sols arròs bullit i l’he trobat a faltar. Què bo!

4 thoughts on “He estat un poc malalta

  1. Guapa y requeteguapa, eres un encanto de niña, espero que estes fenomenal, que ilusion que pongas nuestra foto jejej cuidate preciosa. VANESA

  2. CARMETAAAAAA!!!!!!! Quiene ganes de voret!!!!
    Eres la xiqueta més bonica del món!!!!! Eres una persona increïble,lluitadora i un Graaan Exemple per tothom. A vore si quedem Jaaaaa!!!!
    Molts besets preciosa !!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s