Halloween

carme98

Açò no és halloween que són “Els Espies” però esta disfressa m’agrada molt

Jo des de dilluns he estat buscant la manera de poder disfressar-me de halloween i no ha pogut ser. El meu pare: “Carme!, a mi eixe costum no m’agraden gens així que no m’ho tornes a dir”. La meua germana Mariola: “Enric, això és una festa de gent de l’ESO. T’ho passes molt bé així que tu no ho saps perquè no has anat mai”. Quim: “Jo he quedat amb els de la meua classe però no em disfressaré  que és molt cutre”. I jo: “M’he de pintar la cara si vull anar a halloween?”. Ni cas.

Jo volia disfressar-me de gata però ma mare em va dir que eixa era una disfressa de carnestoltes. Aleshores em vaig buscar un llençol i volia que ma mare li fera dos forats perquè no podria vore on anava però ella em va dir que ni pensar-ho.

Finalment va arribar divendres a la nit i primer li ho vaig demanar al meu germà: “Quim, puc anar amb tu a halloween?”. I ell: ” No, tu has d’anar amb les teues amigues”. “I com les telefone si no tinc mòbil?”. “Carme!, hauries d’haver quedat amb ells en l’escola” “Ah!”. “Mariola puc anar amb tu a halloween?” I ella: “Carme!, a tu la festa de halloween no t’agradara gens” “I per què?”. “Perquè la gent va a la seua i tu estàs acostumada a què tots et facen cas”. “I si vaig disfressada de fantasma i sols faig uuuuuuuuuuu!, podré anar?” “No”.

Al final tots se’n van anar de halloween i em va costar quedar-me amb el meu pare menjant-me un bocata de llonganissa,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s