Quasi me maten a fam!

escanear0058

Quan els meus pares em diuen: “Carme, hui anem a dinar a Biar o a l’Alqueria”, uf!, m’entra una alegria! Jo faig el que vull amb les meues iaies. Elles m’ho consenten tot. Jo els dic: “Iaia!, eres la més guapa de totes les iaies. Et vull molt!”. I elles comencen a besar-me i a dir-me coses boniques. Si els faig una careta de xiqueta desemparada, es posen fins i tot pesades.

Jo és que quan era molt menuda, que encara m’asseia en una cadira de menuts, els meus pares volien que m’ensenyés a menjar a soles. Ma mare em posava un davantal que era tot de plàstic i empaperava el terra de fulles de diaris. La primera cosa que em posaven per menjar, sempre eren uns fideus o un puré. Jo per molt que ho intentava no encertava mai a dur-me la cullera a la boca. La meitat de les vegades acabava en els ulls, el nas o el monyo o en els papers de diari però ells, no em donaven ni una cullerà. Em pensava que em volien matar de fam.

Quan anava a ca les meues iaies elles m’agafaven al braç i em donaven a menjar i si calia, em feien un bocata, que això és més fàcil de menjar però també me’l donaven a trossets perquè jo no em cansara. Ma mare els deia: “No li feu cap bé. Vos penseu que d’esta manera la voleu més?” però les meues iaies em deien: “A vore estos (els meus pares) si es pensen que la meua xiqueta ha de vindre a ma casa a patir”. Ara ja no els dic que em donen a dinar però de vegades no ho puc resistir i les dic: “Iaia!, em dones el ioguret?” I elles, de seguida es posen a donar-me’l, i el meu pare: “Com vos deixeu manipular!, sembla mentida que entreu en el seu joc” però a elles els dóna exactament igual que per això són les meues iaies.

Això també els ho faig a les monitores de menjador i a vegades als meus companys de classe. A mi m’agrada que m’ho facen tot, la veritat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s