Xss!, xss!, xss!

2013-10-05 23.26.35

Divendres vaig acompanyar a ma mare al Micalet a vore l’Andreu Valor. Jo al Micalet vaig molt que el tinc al costat de ma casa i allà sempre estan Xavi Castillo i Dani Miquel. Ara crec que no podré anar a vore a Dani Miquel perquè l’última volta, quan Dani va dir: “Veniu, veniu” – que volia que anàrem a cantar amb ell-, jo em vaig alçar com una boja de la butaca i em vaig llançar cap a l’escenari xafant tots els menuts que tenia al davant i la meua germana em va dir: “Carme!, damunt m’he hagut de barallar amb totes les mares eixes que pensaven no estàs bé del cap”. I a mi què? Ara diuen per ma casa que Dani Miquel és per a menuts i que ja ho tinc bé.

2013-10-05 carme42

En esta foto Andreu no està massa guapo i no canta

En el Micalet estava una mestra meua del Santa Teresa, que li diuen Neus i és escriptora i molt simpàtica i estava Andreu que és guapo, guapo i canta super bé. Jo estava allà asseguda a les fosques volent cantar i ma mare em feia: “Xss!, Carme, no cal que cantes tan fort”. “Xss, Carme ja has dit deu vegades que l’Andreu és guapo, calla un poquet”. “Xss Carme fes palmes quan toque, no a deshora”. “Xss, Carme sí que té una veu xula però calla que estàs molestant”. Ja veus quines ganes que tinc jo d’anar a acompanyar a ma mare. A la pròxima, si vol que vaja sola i damunt ella sí que es va passar tot el temps molestant que amb tant de “xss” vaig acabar perdent-me mig concert.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s