Tinc ulleres noves!

Imagen 279

Esta setmana els meus pares m’han portat a la botiga de Pepa a canviar-me les ulleres. Estaven tots molt contents. Em van dir: “Carme!, eres molt fadrina. Fa un any que portes les mateixes ulleres”.

A mi abans em canviaven les ulleres quasi tots els mesos. El meu pare era el que buscava les botigues. El primer dia quan anàvem es posaven molt contents perquè me’n compraven tres o quatre. Al cap d’uns mesos quan entràvem, començaven a fer carasses. El meu pare els deia: “Però, les ulleres no tenen garantia?” I ells -els de la botiga-: “Mire, li les hem canviades deu vegades, les ulleres estan partides per la meitat i això no entra en la garantia”.I ens n’anàvem a una altra botiga i tornàvem a començar.

Jo no sé molt bé què passava però igual estava en el pati de l’escola o en ca les meues iaies i em deien alguna cosa que no m’agradava i se’m trencaven les ulleres.

Tinc una caixa amb ulleres totes trencades i el meu germà Quim l’any passat les va amagar en un lloc molt difícil de trobar perquè va sentir que ma mare li deia a mon pare: “Un mòbil? Enguany els Reis que li porten la caixa d’ulleres trencades a vore si s’espavila”. I el meu germà Quim em va dir: “Carme, és el nostre secret”. I els Reis no em van dur la caixa de les ulleres trencades però tampoc em dugueren el mòbil.

1400726_410141839111962_1137506164_o

One thought on “Tinc ulleres noves!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s