Missatge secret

FullSizeRender

A mi ja m’han donat les notes i a casa estan molt contents perquè ho he aprovat tot. El meu germà Quim també ha tret molt bones notes però ell diu que a mi m’aproven sense estudiar. “Carme!, com pots treure estes notes si tu no estudies res?”. Ell no ho sap perquè no va en mi a classe i este trimestre he fet també un batut amb la meua mestra Anna Gómez. El que més m’agrada són les matemàtiques i les capitals. El meu tio Juan m’envia missatges secrets al mòbil de ma mare i em fa exàmens i jo m’ho sé sempre tot. Este divendres va vindre a vore a la meua germana que ja té vint anys i a mi. El vaig ajudar a gravar un missatge secret per a la meua cosina Laura que està estudiant a Barcelona i ara vos el pose i així voreu per què ho he aprovat tot.

Missatge secret per a les meues cosines Laura i Àngela.

3 thoughts on “Missatge secret

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s