Tinc mòbil

Imagen 180

El dia de Nadal va vindre el Pare Noel a ca la meua tia Marian de l’Alqueria i ens va dur un mòbil al meu germà Quim i a mi i un pijama. Vaig fer un crit molt gran i tots els meus cosins, els meus, tios, la meua iaia, els meus germans i els meus pares van començar a abraçar-me i a dir-me: “Carme, que fadrina. Ja tens mòbil!”. “Carme! Què xulo!”. “Carme, ni se t’acudisca telefonar-me a les tres del matí!”. “Carme, ja podràs quedar amb les amigues i fer fotos”. “Carme, els missatges secrets ja t’arribaran al teu mòbil”. Jo vaig començar a tocar-lo i hi havia fotos del meu germà Quim. El meu germà es va posar a riure i em va dir que ell era el que més em volia i per això hi havia les seues fotos al meu mòbil. Ma mare em va dir: “Carme!, no passa res si hi ha fotos de Quim. Les borres i au!”. I tots començaren a fer carasses.

Ahir va vindre a Biar el meu tio Jorge, que és el nóvio de la meua tia Gràcia i li vaig dir que el Pare Noel m’havia dut el mateix mòbil que tenia Quim i tots en ma casa van amagar el cap baix la taula i els escoltava com es reien i la meua iaia Carmen em va dir: “Quins sinvergüenses, Carme! Quins sinvergüenses!”.

Ara ja tinc mòbil i li he fet fotos tots.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s