“Ací hi ha un mort!”

 

20150104_123731Jo quan era menuda i anava a comprar els meus pares em deien: “Carme, llig què posa en el paquet” i jo m’estava una bona estona intentant saber què posava. Ara també ho faig encara que ja sé llegir.

L’altre dia la meua iaia ens va fer anar al cementiri a posar-li flors al meu iaio. Jo no me’n recordava de què era un cementiri i la meua iaia ens va dir: “Segur que no heu vingut mai! Quins pares que teniu!.

Em va agradar molt i jo anava llegint el que posava en aquells cartells i la meua iaia ens contava als meus germans i a mi qui hi havia en cada caseta d’eixes: “Ací està la besàvia Tona. Ací el iaio, ací els besavis José Maria i Salut. Ací un angelet que era cosí de ta mare, ací el teu cosí…”. Jo intentava llegir molt ràpid però, ells se n’anaven a un altre lloc i no podia acabar les coses escrites i sols em deixaven vore les fotos i el nom i, de sobte, vaig llegir: “Va morir el dia…” i, els vaig dir: “Ací hi ha un mort! Iaia!, ací hi ha un mort!”. I la meua iaia em va dir: “Què reforta que eres, en un cementiri tot el que hi ha són morts!”.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s