Voro “Manilla”

2013-03-30 carme7

El meu amic Voro és fuster i és del Barça. I és de l’Alqueria i sa mare és una de les amigues beates de la meua iaia. Li diuen Vicentica. A Voro li falta un tros de dit. El dia que li vam vore el dit tallat, el meu germà i jo ens vam espantar molt i Voro li va dir al meu germà: “Quim!, això li passa a tots els fusters. Encara com que ha sigut la punta del dit que si arriba a ser la punta de la fava…!”

Jo ara ja no me’n recorde molt d’eixe dit però abans cada vegada que el veia li deia: “Voro, mostra’m el dit” i ell em deia: “Carme, per l’únic que em sap greu és perquè amb este monyó no em puc furgar el nas”. O també: “Voro!, et fa mal eixe dit? T’han punxat?” i Voro em deia: “Que va!, això no fa gens de mal i ara lligue més. No veus que totes les xiques em pregunten què m’ha passat en el dit?”.

Voro sempre em diu: “Carme, ja tens xicot?, una fadrina tan guapa com tu segur que té nóvio”, i jo sempre li dic que sí i Voro: “Porta eixe nóvio i me’l presentes i li faré jo una escolteta a eixe que si a mi no m’apanya ho té clar que jo tinc molt bon ull per a tot això”. Això també li ho diu a les meues cosines i a la meua germana i a Alba de Biar i fins i tot a ma tia Gràcia que és major però Voro és que vol controlar-ho tot i és molt graciós i a mi em vol molt perquè em coneix des que jo era una bebé menudeta. A la seua dona li diuen Carmen com a mi però amb ena i quan ve a ma casa de la platja de Piles ens porta una coca que està molt bona i que ens mengem de seguida perquè si no ma mare els diu que se l’emporten.

A mi m’agrada agafar-me del seu braç quan fem excursions perquè podem cantar les cançons de Sau que ell també se les sap. I és que sempre em diu: “Carme!, jo ho sé tot”.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s