“No molestes”

20150117_112632

A mi m’agraden molt les festes. A ma casa són molt de festes. A ma casa també es posen tots molt nerviosos quan arriben les festes. Les meues iaies són les que més nervioses es posen i després ma mare.

Este cap de setmana ha eixit el rei Pàixaro a Biar i, uf! Dissabte de matí la meua iaia Carmen estava fent coques i rotllets i jo vaig anar a vore-la i el primer que em va dir: “Carme, ací tenim molta faena. No molestes”. El meu pare se’n va anar a comprar i em va deixar a la Casa de Cultura on estava ma mare i què em va dir quan em va vore?: “Carme!, no molestes que ací estem preparant la festa” i jo vaig anar i em vaig menjar un tros de coca que estava boníssima.

A la nit em vaig escapar de ma casa i me’n vaig anar a cals meus tios Alonso i Carmen perquè eixa és la casa del rei Pàixaro i ma mare: “Vés-te’n amb el pare i no molestes”. Ja estava un poc farta de què es passaren tot el dia dient-me: “No molestes” quan jo el que volia era passar-m’ho bé i posar-me la brusa de sant Antoni i saludar a tota la gent que són molt amics meus així que, estaven tots tocant la dolçaina i el rei i els balladors estaven preparats per a eixir a fer la volta i jo em vaig llançar a besar-los a tots i ma mare em va treure d’un grapat i sabeu què és el que em va dir?: 

”Carme, no molestes!”.

Els de la meua família són tots molt pesats i molesten molt.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s