M’han donat un premi!

20150217_175833

Això és el que em va dir l’altre dia el meu germà Quim i jo em pensava que el meu pare m’havia comprat un paquet de risquetos que és el que fa sempre quan em vol vore contenta i és dissabte o diumenge. Però no, ma mare em va donar un paper. “Això, això és el premi?” -li vaig dir-, i em va llegir una cosa d’una xica que em va dir que era una poetessa de la Safor i em vaig pensar que seria la Clara Andrés perquè és d’Oliva com el meu pare i em coneix.

M’han felicitat molt però m’ha costat entendre per què em donen este premi. Ma germana Mariola diu que ara ja sóc tan important i famosa com el Homer Simpson però jo no isc en la tele com fa el meu pare, a vegades. Damunt m’han obligat a estar asseguda al sofà i a pensar. I tots a fer-me preguntes. Ma mare em va dir: “Carme, ara tu has de donar un premi”. “Jo?”. “Pensa en dos blogs que t’agraden molt”. “La Shakira?”. I Quim: “Carme, això és un vídeo”. “El de la Lucre?”. I ma mare: “Eixe no que no teniu edat per llegir-lo!”. Ja veus si el meu germà Quim i jo ens hem llegit fins i tot el llibre i jo dilluns me’l vaig endur a l’escola i ma mare em va dir: “Carme!, què fas tu amb eixe llibre a l’escola?”. “I el Senyor Brutal?”. “Això també són cançons”. Uf! que pesats!

Ara ja ho he entés perquè a mi hi ha coses que em costen un poquet més que als altres xiquets de l’escola i li donaré el meu premi a Pilar que va ser la meua mestra i que m’agrada posar en el seu blog on esta la lupa, Carme, i així llig les coses que escriu de mi i també perquè hi ha moltes fotos i poesies i que es diu La imaginació al poder.

Imaginacióalpoder

I també a 400 colps que és el blog de la meua Escola Gavina i m’agrada molt perquè sempre hi ha molts vídeos de xiquets i xiquetes i jo els puc vore en el meu Ipad que és el que més m’agrada del món. I a més Jordi Orts és el psicòleg de la meua escola i és molt simpàtic però també vol que treballe un montó.

400 colps

Ara els toca a ells seure al sofà i pensar a qui li donen el premi.

5 thoughts on “M’han donat un premi!

 1. Hola Carme i moooltes felicitats per aquest premi que t’han donat. Em dic August i conec a la M Josep, la poeta de la Safor que te l’ha donat. Estic molt content perquè gràcies a ella t’he conegut i a partir d’ara aniré seguint-te des del teu blog: “Me das un beso bonita?” Jo te’n dono un ara mateix, bonica.

  He mirat a qui li has donat el premi i m’han encantat els dos. El de la teva mestra Pilar, “La imaginació al poder”, està molt bé! I com que jo també sóc mestre podré aprofitar moltes coses que ella explica per fer-les a la meva escola.
  La de la teva escola també és molt maco. Entenc que estiguis tan contenta amb els mestres que vas tenir.
  Una abraçada!

 2. Carme! Quin goig com sempre. I mil gràcies per pensar en el teu bloc d’abans i el d’ara. Com diria una amiga comú: Gràcies mil penjadetes d’un fil!
  M’has posat un treball molt difícil, però prompte sabràs els Premis Pons que he escollit.
  Que continues gaudint tant com saps, de tot! Muac!

 3. Hola Carme, soc el Pons, el culpable de que aquests Premis estiguin envaint la catosfera (o això m’agradaria pensar), i estic molt content de veure com el premi continua circulant per blogs tan interessants com el teu ^^

  Enhorabona! Crec que ets la primera blocaire que ha convertit el premi virtual en premi tangible en paper, felicitats!

 4. Jo també vull felicitar-te, Carme. No només pel Premi Pons, sinó per ser com ets. Ens regales tendresa i bon humor, i això, sobretot quan no tenim les coses massa fàcils, és molt, però que molt de mèrit.
  M’ha encantat saber que pensares en la Clara Andrés, quan t’han parlat d’una “poeta de la Safor”. Jo també sóc poeta, i de la Safor, però, si vols que et conte un secret, quan torne a ser jove com la Clara, m’agradaria ser com ella.
  I en fi… És magnífic que ara tingues el teu diploma per fer un blog tan bonic, però supose que no deu ser comparable a l’alegria dels teus risquetos. Que no te’ls deixen de comprar!
  Besades ben grans d’una admiradora de la Safor. I per al teu pare i la teua mare, també.

 5. Retroenllaç: Cas típic 2116: noi li agrada noia, noi li agrada finalitzar els premis Pons | Pons's blog

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s