Necessite una seguida

20141107_123512

 

Això em diuen a casa, i es riuen. No tinc ni idea de què vol dir perquè em costa a vegades entendre les bromes que em fan. La meua iaia Carmen em diu: “Carme, tu a la marxeta. Despertar-te, la dutxa, esmorzar, anar a l’escola…, quan et trauen de la rutina et desbarates”. El meu mestre Paco Raga diu el mateix. Jo he tret unes notes boníssimes i a casa estaven molt contents i Paco ha escrit al butlletí: “La nostra Carme -eixa sóc jo- va fent marxeta i guanyant en autonomia. Amb ratets més nervioseta i d’altres més calmadeta (el calendari de festes del segon trimestre és extens i això està clar que causa alteracions…), però va fent-se major i comprén que és el que s’espera d’ella”.Jo crec que això ho diuen perquè esta setmana li he estirat el monyo a la meua amiga Marina -et perdone Marina- i li he pegat un puntelló a Rubén dels Júniors de Godella – et perdone Rubén, val?- i en casa han estat fent-me el sermó a tota hora i també perquè han vingut Klara i Marine que són de Munic i Perpinyà i m’han furtat l’habitació i no a Quim que han vingut del seu institut.

Damunt Quim em deia: “Carme, tens cels de la Klara? No cal que poses eixa cara que sembles una zombi”. Jo no volia seure al seu costat a taula i beure’m el suc de taronja sanguina perquè la Klara és rossa i duu el cabell molt llarg i es pinta els ulls i és guapa i a mi em feia una ràbia que sols volia estirar-li el monyo ben fort i que se n’anara ja que tots la cuidaven i li parlaven en castellà. I a mi sols em deixen pintar els llavis si és molta festa, damunt!.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s