“Em depiles?”

IMG-20150607-WA0013

A mi m’ixen uns pèls! Llargs llargs i negres negres. Ma mare sempre diu: “No sé a qui li sembles, tan peluda”. Doncs, està claríssim, a mon pare que té barba. Jo és que tinc molts pèls perquè em prenc moltes medecines i fa temps se’m va caure tot el monyo de darrere però m’eixien més pèls en les celles i els braços i els meus germans es reien de mi: “Carme!, ets una osseta de peluix” i Mariola: “Ja voràs quan t’hages de treure tots eixos pèls”.

Jo quan estic en l’escola i diuen: “Carme, fins dilluns. Bon cap de setmana”, ja sé que l’endemà ma mare em dirà: “Carme!, a depilar-te. I porta’t bé”. I jo m’amague dins del vàter i quan note que estan a punt de tirar la porta, no puc fer altra cosa que eixir i pensar en alguna altra cosa però no em ve res al cap, i clar, és tot un desastre i, unes suades!

Perquè, vosaltres sabeu el que és que et tiren la cera calenta pels ulls i per la boca? O que et socarren les cames i els sobacos? I sabeu què és que damunt et diguen que és per la teua culpa perquè no t’estàs quieta? Com vaig a estar quieta si no fan més que pegar-me estirons? L’altre dia li vaig pegar una manotà tan forta al pot de la cera que ma mare va haver d’anar a tallar-se el monyo i jo em vaig posar a riure però em queien unes llàgrimes molt grosses perquè havia de dissimular i després va ser pitjor perquè ma mare em va obligar a netejar tota la cera fastigosa que hi havia per la paret, per terra, per la tovallola i pel llit.

Ara, després de l’empastre,  vorem si em deixen una miqueta tranquil·la però crec que serà pitjor perquè he d’anar a la platja i posar-me el biquini.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s