Ara sóc VIP VIP

Txema Rodríguez em va fer la foto

Txema Rodríguez que és fotògraf també em vol molt

Jo com que sóc VIP VIP, l’altre dia me’n vaig anar amb la meua iaia Ángeles, el meu tio Paco i els meus germans a una cosa que feien en les Corts i que ma mare no volia vindre perquè diu,”Enric, estic fins al pirri!” i ens van ficar en una sala mig fosca que estava tota plena de gent mudà i amb una tele que semblava un cine però no feien pel·lícules. Allà estaven tots de festa i cada vegada que deien un nom la gent aplaudia i jo era la que aplaudia més de tots perquè es van passar tot el temps dient Enric Morera, Enric Morera i jo: “Papi”, “guapo!”, i la meua iaia em deia: “Xica, calla!” i els meus germans es reien i li deien a la meua iaia: “Que diga el que vulga!”. I la meua iaia: “Sí, però està “llamant” l’atenció. Tots la miren”. I què? Si estic contenta, què passa?

Jo també volia anar a vore a Joan Ribó que és molt amic meu però sols va anar Quim que em va dir que li va tocar estar tot el temps al costat d’un disfressat de militar o mariner o guàrdia civil i ni es movia,  i em vaig haver de conformar en quedar-me al carrer amb ma mare i molta altra gent i em posaren una pinta de fallera i quan va eixir Joan Ribó ma mare em tenia agafada de la mà com si fóra una menuda però jo em vaig soltar i me’n vaig anar abraçar-lo perquè a Ribó sempre m’ha agradat besar-lo molt.

Ara isc de casa i la gent em diu: “Carme, hauràs de canviar el nom del teu blog perquè Rita ja no és alcaldessa”. I què?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s