Jo és que done moltes alegries

IMG-20150711-WA0007

Això és el que em diuen a ma casa, també em diuen que m’han de rentar la boca amb lleixiu perquè dic paraulotes però és que jo estava en la Fe fa uns dies tota malalta i volien punxar-me i ma mare es va posar damunt de mi perquè no em moguera i hi havia no sé quantes infermeres i els vaig dir: “Putes!”. Em va eixir sense voler perquè el que volia dir era “puces” i em vaig equivocar.

Però a mi m’agrada molt saludar a la gent i preguntar-los com els diuen. També m’agrada molt anar als llocs on la gent du un cartellet amb el seu nom i així no pregunte. Jo l’altre dia me’n vaig anar amb el meu pare i la meua mare a Bilbao que està molt lluny perquè em vaig passar tot el dia en l’autobús i li preguntava a ma mare: “Ja arribem?” i ma mare: “pega una cabotà que ja arribem” i no arribàvem mai i jo no sabia com posar-me i el meu pare anava content perquè tots els de l’autobús volien fer-se una foto amb ell.

Jo done moltes alegries perquè per exemple en el viatge en l’autobús a Bilbao vam parar en un lloc a pixar i jo no tenia ganes i volia comprar-me un batut o alguna cosa en una botiga que hi havia de tot i ma mare estava comprant-se el diari i jo vaig vore una senyora que era la dependenta i que duia un cartell que posava Lucía i li vaig dir: “Lucía, tienes batidos de vainilla o de algo?” i la senyora em va dir: “Que guapa! Eres la primera persona que me hace caso en todo el día” i em va acompanyar a pels batuts i després jo volia comprar-me una revista que duia uns auriculars de color rosa que m’agradaven molt i ma mare em va dir: “Ni pensar-ho que ja ho tens bé!” i Lucía li va dir a ma mare: “Yo se la compraré porque esta niña me ha dado la alegría del día”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s