M’he de fer major

IMG-20150905-WA0008

Hui he fet 16 anys i en ma casa m’han felicitat perquè diuen: “Carme!, setze anys!, quina fadrina!, -això les meues güeles-. Les meues ties: “Carme!, setze anys!, es nota que estàs en l’edat del “pavo”. Ma mare: “Carme!, setze anys!, això no hi ha qui ho aguante”. El meu pare: “Carme, setze anys! A vore si deixes de pixar-te en el llit que això no pot ser”. Els meus germans: “Carme! setze anys. Esta nit anem a sopar a la pizzeria?”.

Jo és que tinc un problema. A mi sempre m’ho critiquen tot. Encara estic esperant que els meus germans facen anys i que algú, a banda de felicitar-los, l’obliguen a canviar alguna cosa.

I per cert, no m’han fet cap regal, i aleshores, jo per a què vull fer anys? Si damunt no volen que vaja amb xics guapos, que diuen que m’he de fer major i que ja ho tinc bé de fer la pesada.

3 thoughts on “M’he de fer major

  1. Carme! Moltíssimes felicitats!
    I tu diràs: i això per a què em val? Doncs perquè recordes que hi ha molta gent que t’estimem. Ah! i del regal no et preocupes. Tens una família que és un gran regal. Quant te faces major, com te diuen, ho entendràs millor… Jo et regale una abraçada ben gran encara que siga electrònica!!!!!

  2. Sempre és interessant tot el que escrius Carme,sobre tot es nota que t’ix de l’ànima el que dius. Felicitats pel aniversari. Reclama regal….et toca. I que siga ben bonic. Jo crec que la teua familia et vol molt i està molt orgullosa de la seua ” bonita” Carme. Un besot.

  3. ¡Per molts anys Carme¡, per cert … és que no sé com agrair-te i animar-te a seguir fent, ja hauràs sentit de tot i sóc home de pocs paraules, així que GRÀCIES

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s