He escrit un llibre

 

portada_amiqempassa_web-209x300

Com si no tinguera jo altra cosa per a fer, sabeu?

I m’han fet suar un muntó perquè en ma casa quan els entra alguna cosa en el cap tu ja pots dir-los que no et fan ni cas.

Total, que la cosa va començar en les vacances de Nadal que tots els meus amics estaven pensant en què els havien de portar els reis i jo estava esclavitzada repassant els meus escrits. Ara, la Pasqua ha estat encara pitjor, perquè no m’han deixat ni menjar-me la mona tranquil·leta.

A casa els meus germans em diuen: “Calla, Carme!, ja pareixes l’Ana Rosa Quintana” -que és una petarda que veuen les meues iaies de matí per la tele-. I és que sembla que la dona esta té un “negre” o un “xinés”que li escriu els llibres i per això ella és famosa.

Jo tinc a ma mare que m’ajuda molt i també a Cristina Durán que m’ha fet uns dibuixos que són els dibuixos més bonics que heu vist en la vostra vida, de veritat i que m’agraden tant que me’ls he de posar tots en l’habitació. I també tinc a Manolo Gil i a Xavi Bellot i a tota la gent que m’estima, que eixos sí que en sou un cabàs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s