Vull canviar de cole!

 

 

Jo en Escola Gavina estic de luxe però és que ahir vaig anar a una escola que em va agradar moltíssim. Està en la Safor però com anava en el cotxe de Manolo i amb ma mare, i eixos es posen a xarrar i no em fan ni cas, em vaig adormir i no sé en quin poble està però, és xulíssima i els xiquets i les xiquetes em volen molt.

Tots em coneixen perquè s’han llegit el llibre que jo sóc l’autora i ahir em deien: “Carme, Carme!, gràcies per vindre” i em feren un dibuix molt gran, més gran que jo i molts dibuixos xicotets i jo els vaig donar xapetes del meu llibre – que Manolo sempre em diu, “Carme!, no li pots donar xapes a tot el món”, baaa! i a mi què?- i ens abraçàrem molt i volien que jo em quedara perquè en eixe cole també menges i dorms però, ma mare em va dir: “Carme!, no t’hi pots quedar que no tens les medecines”, bufff!, les putes medecines!

Però jo tornaré segur perquè a eixa escola està de mestre el meu amic Jaume i, els seus pares, que es diuen Àngels i Jaume i que són de Bellreguard i jo també els conec, em van dir que cada setmana hi van de voluntaris i, a vegades escuren i, altres renten llençols o fan entrepans.

A vore si l’any que ve em deixen anar a eixa escola i m’oblide dels pesats de ma casa una bona temporada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s