Bon Nadal als xics guapos!

felicitacionvincleredesJo ara ja no tinc temps per a res. Em passe la vida amunt i avall de presentació del meu llibre i ni puc contar-vos tot el que em passa. Per cert, ja sabeu que s’ha mort Rita Barberà? Ma mare diu: “A vore si ara ens costarà canviar-li el nom al blog. Tu, Carme!, què en penses?”. Jo no sé per què m’ho pregunta si el que jo pense li la sua completament.

L’altre dia em diu: “Carme, vols felicitar el Nadal als teus amics com fa la gent famosa i important? Cristina diu que et farà un targetó però ens has de dir què vols que posem”. I jo: “Putos amics”. I ma mare: “Però tu estàs boja o què? Enric!, esta filla teua cada dia está pitjor!”. I de nou: “Felicitar el Nadal, vol dir escriure alguna cosa bonica a la gent que t’estimes molt”. I jo: “Puta gent i putos cosins”. I la mare: “Carme, quan t’entra la burrera no hi ha qui t’aguante. Quina creu!”.

I al cap d’una estona que jo estava cantant nadales com una boja, que m’encanten unes que em va donar Maria Josep Amigó, hi va tornar: “Va Carme, va! Segur que hi ha algú en este món al qual t’abelleix moltíssim felicitar”. I tant, a qui pensa ma mare que vull felicitar el Nadal? Doncs, als xics guapos!

Al final, m’han fet felicitar a la gent que no és normal, a tots vosaltres.

I és que la gent no és normal!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s